O nama

Saša Bernobić
Saša Bernobić

Na osunčanim zapadnim visoravnima podno Vižinade u selu Ohnići tradicionalno u bogodanim geoklimatskim uvjetima naša obitelj obrađuje vinograde milovani daškom mora, koji nam daruju nagrađivana vrhunska vina.

Naša uvjerenja su obiteljsko prenesena ljubav prema zdravom načinu podizanja vinograda u skladu sa ritmovima prirode, koja vinu doju izvornost i širokogrudno pozivaju na druženje i slavlje, dok razborit pristup dorađivanja u podrumu pomoću suvremenih tehnologija i stručnog pristupa, odaju vino vrhunske kakvoće i ambiciozno istančane osobnosti.
Naša vizija je kontinuirano nadograditi blagodati prirode, stvarati svježa i pitka vina, istodobno stvarajući vina koja će uvijek pozitivno iznenaditi i najzahtjevnije … OH Bernobić wine, obiteljski brend vina koji priča o suncu, zelenim obroncima, punoći suvremenog života …

Uz vinograde, ponosno uzgajamo autohtone sorte maslina koje nam daruju izuzetno kvalitetno ekstra djevičansko maslinovo ulje za zdravi užitak na stolu.

OH wine – ideja je o vinu koje pozitivno oduševljava i koji želi podijeliti blagodati Istarskog poluotoka u svakoj butelji.

oh wineoh wine
Choose language